Един от най-трудните моменти, които трябва да преживееш е, когато

...
 
 
Един от най-трудните моменти, които трябва да преживееш е, когато
Коментари Харесай

Как да преодолееш изневяра

 

 

Един от най-трудните моменти, които би трябвало да преживееш е, когато научиш, че са ти изневерили. Това може би е най-опустошителното събитие във вашата връзка. Независимо, че сте градили доверие с години, за един момент то бива разрушено. Но не би трябвало да позволявате това да въздейства на живота ви. Нито пък да се отрази на идващите връзки, тъй като не всички мъже са идентични. Когато схванеш за изневярата, започваш да си задаваш доста въпроси, чиито отговори може би знаеш. И най-важният от тях е, дали ще го преживееш. Да, претърпява се. И ще преминеш през това, искаш или не. Любовта е мъчителна и надценена.

Да продължиш напред след сходно не е елементарно, само че не е и невероятно. Следвай тези препоръки, с цел да преодолееш по-лесно изневярата.

 

Научи детайлностите

Може да ти се стори прекомерно мъчително да чуеш всяка една дребна детайлност, само че единствено по този метод ще научиш истината и за какво се е стигнало до.

Дай си време

Не се срамувай, че те боли. Ще ти е нужно време, до момента в който го преодолееш. Предателството от обичан човек е мъчително и раните мъчно зарастват. Затова си дай време, колкото е належащо. Излекувай се и продължи напред.

Мислила ли си за терапевт?

Болката от време на време е толкоз мощна, че изпитваш потребността от нечия помощ. Може би сама не може да се оправиш и е време някой да ти помогне. Защо не започнеш да посещаваш терапевт? Мнението и препоръките на експерт постоянно е в наша изгода.

Не давай втори късмет

Да възстановиш връзките си с него не е добра концепция. Това ще ти донесе още болежка и отчаяние. Мъжете не се трансформират, колкото и да ни се желае. Не се отдавай на страстите и потребността от. Научи се да обичаш и уважаваш себе си, преди всички останали.

Интимност за една нощ

След разлъка доста дами стартират да излизат и спят с непознати мъже. Ако си мислиш, че това ще понижи болката и ще се отрази добре на самочувствието ти – доста грешиш. Докато си афектирана няма да обръщаш внимание на дейностите си, само че след известно време ще осъзнаеш какво в действителност си направила и ще съжаляваш. Запази достолепието си на първо място.

Внимавай с хората, които те заобикалят

Бъди деликатна с хората, които имаш за свои. Може би не всички са същински към теб и ти мислят положителното. Понякога вместо да ти оказват помощ да преодолееш изневярата, може да сипват още сол в раната, единствено и единствено да те боли. Не разкривай пред всички какво в действителност чувстваш.

Не осъждай всеки идващ

Не слагай всички мъже под общ знаменател. Това, че настоящия ти сътрудник е постъпил по този начин, не значи, че всеки идващ ще бъде като него. Не се доверявай на 100 %, само че си дай късмет да бъдеш още веднъж щастлива, тъй като го заслужаваш.

Грижи се за себе си

Това е моментът, в който имаш най-голяма потребност от теб самата. Погрижи се за себе си. Започни да спортуваш, отиди на шопинг, смени прическата си, изяж парче торта. Прави неща, които ти носят благополучие. Така ще се почувстваш доста по-добре. Може би ще изпитваш към момента яд, болежка, терзание, само че не позволявай на напрежението да ти въздейства. Пребори се с тези усеща, поради теб самата.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР